Healende tantramassage for kvinder

Dybt nærvær og healing

Jeg kan hjælpe dig med;
-At opleve nydelse, hengivelse og åbne dine sanser
-At forbinde dig til din feminine energi
 -At mærke din krop, følelser og grænser
 -At heale fastlåste traumer
 -At komme i en dyb ro
 -At give plads til hele dig, med alt hvad du er
-At lade din indre gudinde blomstre

Tantramassagen er en spirituel og kropslig oplevelse hvor jeg inddrager leg, meditation, dans, healing og sammen skaber vi et dybt healende samarbejde, der gør udkastet endnu større end en “normal” massage. Jeg skaber et trygt og varmt rum for dig og dér lader vi det udfolde sig, der skal udfolde sig for at din indre gudinde kan slippe blokeringer og få lov til at blomstre. Det er en massage der er kærlig, healende, omsorgsfuld og afslappende, både på et fysisk, energetisk, spirituelt og mentalt plan.

I min healende tantramassage inddrages også elementer fra min erfaring med kropsterapien

Hos mig vil tantramassagen blive tilpasset lige præcis dine behov og ønsker.  Der er plads til lige præcis dig og dine behov! Ingen session er den samme, da det handler om at være tilstede i NUET med det der er.

"Gennem healing, nydelse og tryghed kan du blomstre"

- Camilla

Du har det i dig!

Skønne kvinde, du ved godt dybt inde at der er mere til livet.
Du bærer på et frø inden i dig, der bare venter på at få lov til at blomstre.
Et frø der har behov for næring, omsorg, kærlighed, tryghed og nydelse for at blomstre.

Jeg ser dit største potentiale, dit lys.
Er du klar til at hengive dig til dit største potentiale?

Det siger andre

"Jeg følte mig så tryg og afslappet hos Camilla og jeg har anbefalet hende til stort set alle kvinder jeg kender. Hun kan noget særligt med hendes nærvær og indføling, hvor man kommer dybt ned i kroppen."
healende tantramassage
Sara
"Tantra ved Camilla har været blidt, omsorgsfuldt og overgivende. Camilla skaber virkelig et kærligt rum for en sublim sanselig oplevelse. Camilla har holdt rum for så dybt, kærligt og transformerende møde med mig selv og har både før, under og efter behandlingen været så helt enormt professionel på hendes meget jordnære måde! Tak for dig Camilla og med ønske om at mange kvinder må få lov at opleve dine magiske hænder."
healende tantramassage
Frida
"Jeg synes det har fået mig til overveje hvorfor jeg gør ting i mit liv og at min krop giver mig signaler jeg skal lytte til. Jeg synes det var en meget nær oplevelse med dig og at det var en rar forbindelse at opleve."
healende tantramassage
Lærke
"Min første oplevelse med tantramassage, indebar først og fremmest oplevelsen af et helt særligt og vigtigt nærvær. Det er jeg overbevist om, kun lod sig gøre takket være fantastiske Camilla med hendes åbenhjertige tilgang til det ’andet’ menneske. Hun mødte mig, og vil møde dig med en opmærksomhed der straks betyder, at man befinder sig i nuet. I nuet, sammen med Camilla, er der ro og mellemmenneskelig forståethed. Jeg fandt en fred fra verdens uro midt i hendes nærværende behandling af min krop. Jeg tror det handler om tilstedeværelse, given hen og tillid, når vi er sammen med andre mennesker. Og det er bestemt noget Camilla giver plads til med det ’hjerterum’ hun tilbyder med sine behandlinger. Jeg vil anbefale alle, at turde ’overgive’ dem selv til Camilla med hendes behandling, det er bestemt en gave man bør give sig selv, sit hjerte og sin krop"
manuvision kropsterapi
Malou

HEALING

Jeg bruger healende energi fra universet, der allerede starter inden du kommer. Det påvirker både vores start-samtale, meditationen, og jeg bruger den også under massagen og til sidst afrundes hele sessionen med en fokuseret kort healing. Energien i healing kommer ikke kun fra mig selv, men kanaliseres ned til dig fra universet, gennem min højeste forbindelse. På den måde får du hjælp fra noget større end mig, til at heale det du har brug for.

TANTRA

Tantra handler om at slippe sine blokeringer, lade livsenergien flyde og udvide bevidstheden. Både sensualitet, seksualitet og nydelse kan bruges til dette, men meditation er måske nok det vigtigste værktøj. Du, som kvinde, har en guddommelige kraft, og den spiller en essentiel rolle indenfor tantra.
Desværre oplever mange kvinder ikke denne feminine kraft og deres gudinde potentiale, fordi det ikke er aktiveret (endnu) og er for meget i den maskuline energi. Jeg arbejder derfor med at støtte dig i at forbinde dig med dit feminine potentiale og womb. Jeg inviterer dig til at åbne dine sanser med bl.a. blid musik, duft, et opvarmet rum og selvfølgelig berøring. Berøring på et fysisk, spirituelt og æterisk plan.

GUDINDE

Alle os kvinder, vi har en indre gudinde inde i os! De fleste af os giver hende bare ikke lov til at blomstre, hun er gået i skjul af den ene eller anden årsag i vores liv indtil videre. Din indre gudinde er dit største og kærligste potentiale, hvor du kan mærke din lyst, sætte sunde grænser, følge din intuition og mærke kreativiteten spire. Føle dig fri som den fantastiske kvinde du er.
Kalder din indre gudinde også på dig? Så er min indre gudinde klar til at se det allerstørste potentiale i dig

MASSAGE

I massagen arbejdes der med en berøringspalette fra det helt fjerlette til dybere tryk, groundende, aende, legende, dansende, hurtigt og langsomt. Jeg bruger body-to-body teknikker (hele min krop kan tages i brug til at massere), stræk og æterisk (ikke fysisk) berøring. Jeg kan finde på at trække på grundelementerne; vand, vind, jord og ild ved behov. Jeg vil også inddrage min viden og teknikker fra kropsterapien og meridianlære fra den kinesiske medicin. Der gøres brug af lækker opvarmet olie under en del af sessionen.

Camilla Holst Regnarsson

Ofte stillede spørgsmål

“Kan jeg som mand få en tantramassage?”

Nej, desværre ikke hos mig.

“Laver du yoni massage?”

Jeg laver ikke yoni-/intimmassage i mine sessioner.
Når du skal åbne for dit gudinde potentiale og feminine kraft mener jeg dog, at det spiller en stor rolle at aktivere din womb, seksualitet, lyst og kreativitet! Hvilket jeg godt kan støtte dig i energetisk. Men jeg kommer også gerne med råd om yoni-æg, så du selv fysisk kan åbne op for din yoni derhjemme.

“Jeg forstår ikke det med healing?”

Det er helt okay, det gjorde jeg heller ikke selv, før jeg prøvede det. Faktisk så troede jeg ikke en gang på det! Men bare rolig, du kan stadig få gavn af healingen, selvom du ikke forstår det med dit hoved. Det vigtigste er at du overgiver dig til at lade dig heale. Det skal dog nævnes at des mere du også selv går ind i healingen, des bedre effekt kan den have.

“Kan du hjælpe med seksuelle traumer?”

Ja min kære, du er meget velkommen!

“Har det noget med sex at gøre?”

Nej, det har ikke noget med sex eller orgasmer at gøre, det du oplever til sessionen. Vi kan, som sagt, arbejde med din sensualitet, seksualitet, nydelse, womb og harachakra. Hvilket kan hjælpe dig tilbage til din dejlige krop og lyst.

Er du i tvivl om, om det er noget for dig eller har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig!