Manuvision kropsterapi

Grunden til de fleste ubalancer og sygdomme stammer, lidt firkantet sagt, fra at du har mistet forbindelsen til noget i dig selv og dine behov. I kropsterapien  ‘reconnecter’ du derfor med din krop og dine følelser. Oplevelser, sorg og traumer kan sætte sig som spændinger eller blokeringer i kroppen, uden du er bevidst omkring det. Undertrykte følelser kan blokere din frihed i krop og sind. I en behandling hos mig, hjælper jeg dig med at mærke det der er blokeret i dig, og skabe bevægelse og liv, så det kan begynde at slippe. Dette giver dig mulighed for at føle større frihed, ro og glæde efterfølgende. Du vil blive set og rummet med alt det du har i dig.

Behandlingen vil blive tilpasset dine udfordringer og behov, som vi taler om i starten. Jeg arbejder intuitivt, og ingen session er den samme da alt forandres hele tiden – jeg vil se dig med “friske” øjne hver gang.

Kropsterapi

Det siger andre

"Camilla får mig dybere end de fleste. Jeg er virkelig kommet ind til kernen af meget dybe sår på den mest kærlige og professionelle måde ved Camillas behandling. Camilla er så teknisk og hjertevarm på samme tid og det gør min krop tryg som hendes klient. Tusind tak for nogle fantastiske behandlinger"
kropsterapi
Fillippa
"Camilla formår at skabe et trygt og varmt behandlingsrum, hvor man kan give slip og slappe af. Hun er enormt rummelig og du kan være lige præcis som du, med alt hvad det indebærer. Camilla er fantastisk til at fornemme mine behov, min krop, og de bitte små signaler den sender. Vi havde nogle gode samtaler om, hvad der skete undervejs. Det gav mig en bedre forståelse for mig selv. Hendes rolige og kærlige energi smitter af og du går derfra med ro og mildhed."
kropsterapi
ida marie
"Min oplevelse med manuvisionbehandling hos Camilla, viste sig at blive en prøvelse for mig i at give slip og give plads. Camilla guider og behandler med et helt særligt nærvær, der gjorde det muligt for mig, at give hende lov til at komme og være helt tæt på. Nænsomt går hun ’gennem’ kroppen, behandler, giver nærvær og løsner op. Behandlingen gav mig ro, fornyet energi og mere opmærksom kontakt med min krop."
manuvision kropsterapi
Malou
"Efter min første behandling hos Camilla, følte jeg mig set, støttet og faktisk rørt. Rørt over hvordan hun formåede at åbne op for min krop og gå lige præcis så langt som jeg var klar til. Jeg følte en lethed, en klarhed og flow i min krop og kunne faktisk mærke det flere dage efter. Jeg kan varmt anbefale Camilla. Hun er nærværende, intuitiv og bare virkelig dygtig <3"
healende tantramassage
Anna

"Sæt din krop fri. Sæt dit hoved fri. Sæt dine følelser fri."

- Camilla

KROP

I behandlingen arbejdes der med pulsering, akupressurpunkter, vejrtrækning, zonepunkter og dybe tryk. Følelserne kan involveres og aktiveres gennem kroppen. Kroppen husker, så gennem kroppen kan vi blive mere bevidste om os selv. Disse teknikker vil bidrage til at du kan give slip på alt mellem muskelspændinger, tanker og følelser – og få livet til at flyde i kroppen.

TERAPI

Der arbejdes primært med kroppen, men ud fra kroppen kan der snakkes om de følelser, tanker eller oplevelser der kommer op under en behandling. Når man får det ud, kan det hjælpe på at få sluppet det der er blokeret. I starten af behandlingen får du også tid til at give udtryk for dine udfordringer, behov eller ønsker.

LIV

Overordnet handler Manuvision om at skabe frihed i kroppen så livet kan flyde frit. Det handler om at kunne stå med det, der er i dig, og det du oplever – nemt som svært. Livet bølger, men det handler om hvordan bølgerne påvirker dig. Når kroppen er fri og levende, så er det også lettere at stå med alt det der er og kommer.
Kort og godt, gøre kroppen og livet levende.

Camilla Holst Regnarsson

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig!