Privatlivspolitik

Når du skriver til mig og booker tid online giver du samtykke til og forståelse for vilkår, betingelser og at jeg håndterer dine personoplysning jf virksomhedens privatlivspolitik.

Handelsbetingelser og vilkår

Booking kan ske op til 12 timer før behandlingen skal foregå.

Afbud skal ske senest 24 timer før behandling via online bookingsystemet, ellers opkræves fuld pris af den bookede behandling.


Jeg har tavshedspligt og det der foregår til din behandling samt de personfølsomme oplysninger du giver behandles fortroligt. Læs privatlivspolitik for uddybning.

Privatlivspolitik

På baggrund af EU’s Persondataforordning – GDPR, er det et krav at alle virksomheder der indsamler og håndterer persondata, har en privatlivspolitik.

For at kunne benytte Reconnect Body Mind’s services skal du give samtykke til at dine personoplysninger indsamles og håndteres.


Reconnect Body Mind indsamler og håndterer personoplysninger om dig ifm. booking af behandling, afregning, bogføring samt journalskrivning af behandling og evt forløb.
Der værnes om dine data og jeg har selvfølgelig tavshedspligt, både for klienter og dem jeg kommunikerer med. 


Dataansvar

Reconnect Body Mind indsamler Almindelige Personoplysninger ifm booking, afregning og bogføring. Disse oplysninger videregives eller sælges aldrig til andre.


Som kropsterapeut har jeg pligt til at skrive journal efter hver behandling, hvori det noteres hvilke skader/lidelser/smerter du kommer med og hvordan behandlingen skrider frem ved et forløb. Dette kategoriseres som personfølsomme oplysninger. 


Reconnect Body Mind sørger for at dine persondata er opbevaret forsvarligt og er utilgængelige for alle udenfor Reconnect Body Mind-regi. Dine personfølsomme oplysninger deles kun med tredjepart, fx en kollega, hvis jeg finder det fagligt relevant og hvis DU giver samtykke til dette.

Dine personoplysninger vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt både ift behandling (du er klient hos mig), men også så længe det er påkrævet ifm bogføring.

 

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de personoplysninger Reconnect Body Mind har om dig.
Du har til enhver tid ret til at få rettet de personoplysninger Reconnect Body Mind har om dig, hvis du mener at de er forkerte.
Du har til enhver tid ret til at få slettet de personoplysninger Reconnect Body Mind har om dig.
Du har til enhver tid ret til at klage over Reconnect Body Mind’s håndtering af dine personoplysninger. Dette skal ske til datatilsynet, du kan finde på datatilsynet.dk.


Kontaktoplysninger vdr. privatlivspolitik

Reconnect Body Mind
Camilla Holst Regnarsson

Holmbladsgade 104, 2 tv

2300 KBH S

Tlf. 28191496
Mail: camillareconnect@gmail.com
CVR: 40916814