Om mig

Balance ~ Glæde ~ Kærlighed ~ Frihed.

Kæreste du!

Jeg er her for at hjælpe dig med at få det liv du drømmer om. Fyldt med glæde, frihed, kærlighed og balance! Uden stress, smerter eller overskridelser af grænser.

Og det kræver at du mærker dig selv. Mærker din krop. Mærker dine følelser. Mærker dine grænser. Mærker hele dig.
For at kunne slippe det du ikke længere har brug for, og kunne mærke dit “nej tak”. Og for at kunne tiltrække det du ønsker og kunne sige “JA TAK” til det du har lyst til og brug for.

Min vej går gennem kroppen og følelserne! Din krop og dine følelser prøver hele tiden at kommunikere med dig, men du er nok kommet til at lukke af på et tidspunkt, så du ikke kan høre dem.

Jeg kan hjælpe dig med at forbinde dig og åbne op til dig selv igen!

Camilla Holst

Min rejse

Nogle gange skal vi vakle, før vi vågner op.

Jeg startede min rejse i arbejdet med kroppen, da jeg simpelthen ikke havde andre valg – min krop sagde stop i 2015. Stop til det liv jeg levede. Jeg gik ned med stress, med alt hvad der nu hører til.  Jeg lærte at jeg blev nødt til at lytte til min krop, mine grænser og lytte til mit hjerte, hvis jeg ville have et liv med glæde og kærlighed. Jeg valgte det liv. Et liv i kærlighed, glæde og nydelse!

Jeg er blevet forbundet til mit hjerte, min krop og mine følelser – som jeg førhen var helt afskåret fra. Jeg er blevet forbundet med min feminine side, så der nu er balance mellem det maskuline og feminine inden i mig. Jeg har lært at sætte sunde grænser. Jeg har skulle gå igennem smerte og mørke, for at give plads til mit lys og kærlighed. Jeg har skulle acceptere, at jeg skal omfavne både mit lys og mit mørke, for at have et liv i balance.

Mit største kald nu, er at inspirere og støtte dig i at vende hjem til dig selv, dit største potentiale, frihed og glæde. Det gør jeg med min egen erfaring, viden og intuitive, indfølende tilgang samt de værktøjer jeg har lært på mine uddannelser.

"Lad dit hjerte vise vej. Følg det der er legende, bringer glæde, kærlighed og nydelse i dit liv. DU fortjener det bedste"

- Camilla

Erfaring

  • Jeg gik på Manuvision uddannelsen, der er en to-årig uddannelse i kropsterapi og træning, hvor jeg blev færdiguddannet i december 2020.
    https://manuvision.dk/
  •  Jeg er i gang med kursus i Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære, et 300 timers kursus, hos Likam https://www.likam.dk/anatomi-undervisning/ 
  • Jeg gik på gudindeskolen, Snaketemple, hos Kristina Fryd på hendes læringsforløb i de 10 kosmiske kræfter og tantra. Her lærte jeg bl.a. tantramassagens kunst og healing. Uddannelsen sluttede i august 2019.
    http://kristinafryd.dk/snaketemple-vejen-til-visdom-og-kraft/
  • Jeg har taget kurserne Kvinde kend din krop og Cyklus i balance hos Laura Grubb, der har givet mig et indblik i de kvindelige hormoner og den kvindelige cyklus, samt hvordan det påvirker os som kvinder.
    https://lauragrubb.dk/

Photo cred. – Jeg er så heldig at være i et kreativt samarbejde med fotograf og mega seje Camilla Winther, der har taget de fleste af mine billeder. Find hende alle steder på SoMe hvis du skal have taget smukke professionelle billeder!